Aut. El-installatør

  +45 31727630

 clausforsing@hotmail.com  

DIVERSE EL-ARBEJDE

Endnu en service fra CF-EL


Hos CF-EL udfører vi mange forskellige el-opgaver. Vi bistår således med opsætning af el-installationer både ved nybyg af boliger/bygninger samt ombygning af eksisterende el-installationer. Ligeledes udfører vi EL-installationer til erhvervs- og industribygninger.

EL-opgaver


Som Autoriseret EL-installatør hjælper CF-EL vores kunder med en bred vifte af opgaver indenfor el-området. Udover de mere kompliserede opgaver med komplekse styringer og systemer, kan vi naturligvis også være behjælplig med mere simple opgaver som ophængning og tilslutning af lamper, opsætning eller udskiftning af stikkontakter, trækning af ledninger og meget mere i dit hjem.

 Det intelligente hjem


Intelligente bygningsinstallationer vinder mere og mere frem i de danske hjem.  Med IHC fra Lauritz Knudsen kan du styre lyset på mange forskellige måder.


Ved f.eks. scenarie opsætning, kan du ved et enkelt tryk  tænde alt det lys du bruger til daglig så snart du træder ind af hoveddøren. Eller du kan sætte din udendørs belysning til at tænde på nogle forudbestemte tidspunkter ved hjælp af nogle indbyggede timer.


Til IHC installationer kan der også kobles wireless komponenter til, så man hele tiden kan ændre på opsætning/udvide el-installationen på en nem og fornuftige  måde.

FLERE EL-OPGAVER


Installationer til havebelysning eller lys i skur og garager.


El-opgaver ved renovering af trappeopgange.


Fejlfinding på eksisterende el-installationer.


Energi optimering af el-forbrug ved hjælp af nye LED lyskilder og styring af EL-forbruget med bevægelsessensor osv.