Aut. El-installatør

  +45 31727630

 clausforsing@hotmail.com  

TV-OVERVÅGNING & TYVERI-ALARMER

Endnu en service fra CF-EL


Antallet af indbrud er stigende i vores del af landet. Det er derfor kun naturligt, at man forsøger at beskytte sig selv, sin familie og sine ejendele mod de ubehageligheder der er forbundet med fremmed indtrængning på bopælen. Hos CF-EL følger vi udviklingen tæt og er derfor også leveringsdygtig i de nyeste og mest smarte systemer indenfor overvågning og tyveriarlarmer.

SMART OVERVÅGNING 


Opsætning af TV-kameraer i og omkring huset kan være med til at afskrække kriminelle fra at bryde ind i netop din bolig. Med vores systemer får du mulighed for at se billederne fra dine opsatte kameraer på en ekstern TV-skærm, PC eller smartphone. Derved har du mulighed for at følge med i hvad der rør sig i og udenfor dit hjem når du er på arbejde eller på ferie.


Systemet kan sættes til at lagre TV-optagelserne på en harddisk så du kan se dem senere eller overdrage dem til politiet hvis du har være udsat for indbrud.


Det er også muligt at få tilsendt et billede af hvem der kommer og går fra et bestemt kamera, så du hele tiden har det fulde opsyn med din bolig eller dine kære.


Kontakt os for yderlige informationer om smart overvågning af din bolig, da det ikke er helt uvæsentlig hvilke kameraer der vælges, og hvor de placeres. 

 SIKRING AF DINE EJENDELE


Vi arbejder sammen med Visonic og tilbyder derfor at installere et trådløst arlarm-system fra dem. Tyveri-alarmen er trådløs og leveres med powermaster 10 og 30 centraler. Disse centraler har en meget lang rækkevidde (ca. 2 km i fri luft) på de trådløse enheder. Derudover har de en batteri levetid på ca. 8 år så du ikke behøver at bekymre dig de første mange år efter igangsætning af system.


De kan opsættes med GSM moduler så de giver alarmopkald til op til 4 valgfrie telefonnumre. Ved hjælp af prox-brikker skal du ikke huske kode ved til- og frakobling.  Der kan tilsluttes meget forskelligt udstyr til centralerne så de kan designes til at dække stort set alles behov. Der skal ikke trækkes kabler i huset da de forskellige enheder kommunikerer trådløst med centralen,

FLERE FORDELE


Med vores systemer betaler du ikke noget månedligt  abonnement. Når du har købt og fået systemerne opsat, betaler du kun hvis der skulle opstå behov for support.


Der kan ydes fjern support over internettet hvis du ønsker det.